Ministri z.Ulsi Manja priti ambasadorin e BE-së z.Luigi Soreca - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 30/09/2021

Ministri z.Ulsi Manja priti ambasadorin e BE-së z.Luigi Soreca

Sot mikprita në Ministrinë e Drejtësisë Ambasadorin e BE-së z. Luigi Soreca. Kryefjala e këtij takimi, ishte vijimi dhe konsolidimi i Reformës në Drejtësi. Gjithashtu diskutuam për rolin që ka Shkolla e Magjistraturës për plotësimin e vendeve vakante në sistem dhe efektet që po japin institucionet e vettingut. Z. Soreca, garantoi mbështetjen e pakursyer të Bashkimit Europian ndaj Reformës në Drejtësi.