Nisma Rajonale Antikorrupsion (RAI) - ofron mundësi praktike - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 08/09/2020

Nisma Rajonale Antikorrupsion (RAI) – ofron mundësi praktike

Nisma Rajonale Antikorrupsion (RAI) – ofron mundësi praktike 3 deri në 6-mujore për studentët e diplomuar dhe pasuniversitarë. Nëse jeni diplomuar në Drejtësi ose Shkenca Politike mos humbisni mundësinë e të mësuarit dhe zhvillimit profesional në një organizatë ndërkombëtare.

Si të aplikoni?

Për t’u kualifikuar, të gjithë kandidatët e interesuar duhet të paraqesin CV-në e tyre së bashku me një letër motivimi në Sekretariatin e RAI (e-mail: vacancy@rai-see.org) jo më vonë se mesnata e 20 Shtatorit , 2020 (23:59 CEST).

Për më shumë informacion mbi kualifikimet e kërkuara klikoni në: http://www.rai-see.org/internships/