Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj vlerëson IEVP-të e prekura me specialistë të huaj dhe shqiptarë: Ekspertizë e plotë për çdo godinë, ndërhyrje sa më efiçente në Lezhë - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 05/12/2019

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj vlerëson IEVP-të e prekura me specialistë të huaj dhe shqiptarë: Ekspertizë e plotë për çdo godinë, ndërhyrje sa më efiçente në Lezhë

Ministrja Gjonaj, ka vijuar inspektimet në të gjitha IEVP-të e prekura nga lëkundjet sizmike ku ka mundësuar ekspertizë të huaj dhe vendase për vlerësimin e të gjitha dëmeve dhe hartimin e projekteve rehabilituese.
Ekspertë shqiptarë, italianë dhe zviceranë, kanë bërë të gjithë analizimin e gjendjes së IEVP Lezhë dhe kanë dalë me përfundime konkrete.

Gjonaj siguron se po i kushtohet vëmendje maksimale të gjithë institucioneve të ekzekutimit të veprave penale në këto momente të vështira.