Ministria e Drejtësisë vijon takimet për vënien në funksionalitet të plotë të koordinatorëve të Rrjetit Antikorrupsion. - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 08/02/2021

Ministria e Drejtësisë vijon takimet për vënien në funksionalitet të plotë të koordinatorëve të Rrjetit Antikorrupsion.

Zëvendësministrja e Drejtësisë Znj. Adea Pirdeni ka zhvilluar një takim me drejtuesen e Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, znj. Dallëndyshe Bici me qëllim lehtësimin e detyrës së Koordinatorit të Rrjtit Antikorrupsion të Ministrisë së Drejtësisë.

U diskutua me prioritet rëndësia dhe mbështetja që duhet t’i jepet koordinatorit nga institucionet pjesë e Rrjetit për të bërë të mundur vazhdimin e shërbimeve me efikasitet si dhe rëndësisë së ndjekjes së denoncimeve të bëra nga qytetarët për goditjen e rasteve korruptive pranë këtyre institucioneve, raste të cilat më pas i përcillen organeve të hetimit të krimit.

Në këtë takim u diskutua gjithashtu roli i Rrjetit të Koordinatoreve Antikorrupsion dhe rëndësia që ka ky rrjet në luftën kundër