RISHTYRJE AFATI PËR PROCESIN E KONKURIMIT - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 27/12/2019

RISHTYRJE AFATI PËR PROCESIN E KONKURIMIT

Të nderuar aplikantë,

Në vijim të njoftimit të datës 03.12.2019 mbi shtyrjen e afateve administrative për shkak të shpalljes së gjendjes së fatkeqësisë natyrore, ju njoftojmë se listat paraprake për procesin e konkurrimit për përkthyes zyrtarë të Ministrisë së Drejtësisë do të shpallen brenda datës 10 Janar 2020, në faqen zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë dhe në ambientet e këtij institucioni.

Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe ju urojmë Gëzuar Festat