Ministrja e Drejtësisë znj. Etilda Gjonaj pret në takim zyrtar Kryeprokurorin Kombëtar kundër Korrupsionit (DNA) në Rumani, z. Crin Bologa - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 05/07/2021

Ministrja e Drejtësisë znj. Etilda Gjonaj pret në takim zyrtar Kryeprokurorin Kombëtar kundër Korrupsionit (DNA) në Rumani, z. Crin Bologa

Ministrja e Drejtësisë znj. Etilda Gjonaj pret në takim zyrtar Kryeprokurorin Kombëtar kundër Korrupsionit (DNA) në Rumani, z. Crin Bologa dhe delegacionin e tij. Në këtë takim, znj. Gjonaj e njohi , z. Bologa Patëm me për rezultatet e reformës në Drejtësi në Shqipëri. Z. Bologa e njohu ministren Gjonaj me eksperiencat dhe rastet më të mira në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar në Rumani.