Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Integrimi në Bashkimin Europian
Preambul
Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë

Programi ynë qeverisës për politikën e jashtme synon të rritë cilësinë dhe të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(...)

Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

REGJISTRI NOTERIAL SHQIPTAR

REGJISTRI NOTERIAL SHQIPTAR

Regjistrimi i Akteve dhe Veprimeve Noteriale

më shumë
GJYKATA.GOV.AL

GJYKATA.GOV.AL

Portali kombëtar i Sistemit Gjyqësor Shqiptar

më shumë
TARIFAT E REJA

TARIFAT E REJA

Për shërbimet që kryhen nga Administrata Gjyqësore, Ministria e Drejtësisë, Prokuroria dhe Noteria

më shumë

Video

Foto

Vizitë pune e Ministres së Drejtësisë Znj. Etilda Gjonaj në qarkun e Vlorës

Vizitë pune e Ministres së Drejtësisë Znj. Etilda Gjonaj në qarkun e Vlorës

Ministrja e Drejtësisë znj. Etilda Gjonaj në kuadër të takimeve me bazë qarku dhe platformës së bashkëqeverisjes me qytetarët e zakonshëm, zhvilloi më datë 20 Shkurt 2018 vizita pune në institucionet e varësisë të qarkut Vlorë.
Shih foto galeri